ODAMIZ ATASAM HASTANESİ İLE ÜYELERİMİZE YÖNELİK GENEL SAĞLIK HİZMET PROTOKOLÜ İMZALAMIŞTIR.
29.07.2015

ODAMIZ ATASAM HASTANESİ İLE ÜYELERİMİZE YÖNELİK  GENEL SAĞLIK HİZMET PROTOKOLÜ İMZALAMIŞTIR.

HASTANENİN SUNACAĞI HİZMET KALEMLERİ VE ÜCRETLENDİRMELER

*Muayenelerde %25 indirim(12 TL Devlet Katılım Payı Hariç , Kadın Doğumda Op.Dr.Aysın AKÇAY , Kalp Damar Cerrahisinde Doç.Dr.Mehmet ÖZKAN ve KBB de Prof.Dr.Atilla TEKAT  uygulama kapsamında değildir.

*Tetkik ve Hastanede yapılan Radyolojik işlemlerde %25 indirim,

*Hastane Dışında Anlaşmalı Kurumlarda gerçekleştirilecek işlemlerde %15 indirim,

*Doğum Hizmetlerinde %10 indirim,

*Diğer Tüm Ameliyatlarda %25 indirim uygulanacaktır.

*Yatak ücretleri için cari fiyatlardan %25 indirim,

*Yetişkin ve Yenidoğan Yoğun Bakım muayene ve işlemlerinde hiçbir ücret talep edilmeyecektir.

*Aşı ve Enjeksiyon uygulama işlemlerinde ücret talep edilmeyecektir.

*Sağlık Güvencesi olmayan üye ve birinci derece yakınlarına cari fiyatlar üzerinden %25 indirim uygulanacaktır.

*Her zaman randevu önceliği sağlanacaktır.

*İndirimler ATASAM Sağlık Grubunun tüm şubelerinde geçerlidir.

(Samsun ATASAM Hastanesi&Çarşamba ATASAM TIP Merkezi&Tekkeköy ATASAM TIP Merkezi )

PROTOKOL İMZA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ.