SGK TEŞVİK HESAPLAMA SİSTEMİ
17.6.2020

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere sosyal güvenlik mevzuatı kapsamında çeşitli istihdam teşvikleri uygulanmaktadır. Teşviklere her geçen gün yenileri eklenmektedir.

Teşviklerin uygulanması aşamasında, işverenler ve çalışanlar açısından teşvike esas değişik koşullar aranmaktadır. (Borçlu olmamak, ortalama sayıyı tutturmak, İŞKUR kaydı, SGK portalına kayıt v.b.) Teşvik bazında koşulların farklılığı sebebiyle zaman zaman teşviklerin uygulamasında eksiklikler olabilmekte, meslektaşlarımız hizmet verdikleri müşterileri ile karşı karşıya gelmektedirler.

Her geçen gün e-uygulamaların arttığı günümüzde her alanda olduğu gibi teşviklerin kontrolünü sağlayan yazılımlar geliştirilmiştir.

Ülke genelinde 50’yi aşkın oda tarafından kullanılmakta olan, teşvik hesaplama ve kontrol yazılımı için diğer odalarda olduğu gibi protokol düzenlenmiştir.

Protokole istinaden “Teşvik Hesaplama Sistemi” giriş linki web sayfamızın sağ alt köşesine  eklenmiştir.

Uygulamanın tarafınızdan kullanılması tamamen sizlerin takdirindedir.

Uygulamanın esasları ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Samsun  SMMMO

SAMSUN SMMMO SGK Teşvik Hesaplama Sistemi

•      Diğer danışman firmalar gibi, sadece 6111, 7103, 687 gibi teşviklere değil, Bölgesel Teşvik, İşbaşı Eğitim Programı Teşviki ve Engelli İstihdam teşviklerini de kontrol eder.

•      Akademisyenlerle birlikte geliştirilen algoritması, her zaman maksimum faydayı sağlamanızı amaçlar.

•       En üst düzey güvenlik önlemleri alınan sistemimiz, sızma testlerinden geçmiş, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sertifikası sahibidir. Verilerinizi sizden başka kimse göremez.

•     Tüm personelleriniz için engelli personel sorgulaması yapar, bildirimi atlanmış personeliniz varsa, bildirimini yapar.

•      İş kazası geçiren personellerinizi her gün sistem üzerinden sorgular, bir iş kazası olması durumunda, sizi mail ile bilgilendirir.

* Toplam çalışan sayısı 50 kişiden az olan işyerleri için, hesaplama yapılan 50 işyeri için aylık 50TL+KDV hesaplama ücret bedeli olarak, ön ödeme yöntemi ile faturalandırılır.Sistemin kullanılmadığı aylarda ödeme yapılmayacaktır.

Diğer hesaplama ücretleri için  08508407635 numaralı destek hattından bilgi alabilirsiniz.

Sistemimizi incelemeniz,  30 Haziran öncesinde bir hak kaybı yaşamamanız için geçmişe dönük teşviklerinizi hesaplatmanız  ve gelecek dönemlerde de sistemden yararlanmanız için

Aşağıdaki link üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Tarafınıza gönderilen aktivasyon maili ile SAMSUN SMMMO SGK Teşvik Hesaplama Sistemi’ ne giriş yapabilirsiniz.

Destek için ;

Telefon: 08508407635

Eposta: destek@malimusavirlerodasi.org

TEŞVİK HESAPLAMA SUNUMU İÇİN TIKLAYINIZ.

TEŞVİK SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ