ODAMIZ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KOMİSYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN SAMSUN SMMMO KURUMLAR ARASI 3. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI "RECAİ ORGEN ANISINA" GERÇEKLEŞTİ.
08.11.2017

ODAMIZ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ KOMİSYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN SAMSUN SMMMO KURUMLAR ARASI 3. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI  "RECAİ ORGEN ANISINA" İLK GÜNÜN MÜSABAKALARI GERÇEKLEŞTİ.

İLK GÜN SONUÇLARI:

SAMSUN SMMMO 3 - 2 SAMSUN VDK

SAMSUN VDB 5 - 2 SAMSUN SGK

BU SONUÇLARLA ODA TAKIMIMIZ FİNALE YÜKSELMİŞ OLUP; 09.11.2017 PERŞEMBE GÜNÜ 13.30'DA ÜÇÜNCÜLÜK 14.30'DA FİNAL MAÇI OYNANDI. FİNAL MAÇI ODAMIZ İLE SAMSUN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ARASINDA, ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI İSE SAMSUN VDK İLE SAMSUN SGK ARASINDA OYNANDI.

OYNANAN MAÇLAR SONUCUNDA:

1.   SAMSUN VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI TAKIMI

2. ODAMIZ TAKIMI

3. SAMSUN VERGİ DENETİM KURULU BAŞKANLIĞI TAKIMI

4. SAMSUN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI TAKIMI                                                                          OLDU.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

BASINDA ODAMIZ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.